Gebruikers ID van bestanden veranderen?
Als u een bestaande gebruiker gewijzigt en daarbij de Gebruikers ID verandert, dan blijven bestanden die eigendom zijn van die gebruiker het bezit van de oude UID. Deze optie kan worden gebruikt om het eigendom van de bestanden toch te wijzigen naar de nieuwe UID door te zoeken in hetzij de thuismap van de gebruiker danwel in het gehele bestandssysteem (Alle bestanden!). De optie 'Alle bestanden' kan lang duren, in het bijzonder als u een groot of via NFS gemount bestandssysteem heeft.